faptul ca este greu in ziua de astazi sa determini pe cineva sati vina de martor in fata judecatorului motivind ca nu vreau sa fie inplicat in asemenea situti va intreb in situatia in care inregistrez o convorbire telefonica si imi confirma ca sotul in timpul procesuli de divort este vazut in masina amantei in plina zi in oras si un alt martor pe care lam iregistrat video si audio care confirma ca inainte de divort iar fi vazut in mai multe ocazi discutind in particular faptul ca iam surprins eu inpreuna in birou la sotu inainte de divort ca informare are rost sa ma straduiesc sa inregistrez convorbiri telefonice sau inregistrari video imi pot fi de folos in instanta pentru a putea obtine custodia unui minor in vista de 12 ani
Dupa cate stiu eu , marturiile audio sau video in procesele de divort nu sunt luate in considerare in fata instantei , ba va mai puteti trezi cu un proces pentru ca ati inregistrat sau filmat o persoana fara acordul acesteia . Minorul va fi audiat separat de comisia de judecata si in functie de dorinta lui cu care dintre parinti va dori sa ramana in continuare se va lua o decizie . Un divort este foarte dureros , insa lucrurile trebuie judecate cu calm .
da din pacate minorul est influientat de tata si fptul ca lasa minorul in grija bunicilor si nu vine cite tri patru zile la minor am cemat odata pe cei dela asistenta sociala si au constatat acest lucru sa ii mai chem odata sau sa il dau la abandon de familie ma ajuta sau totul se rezuma la ce doreste minorul cu care dintre parinti vrea sa locuiasca
In general , problemele ivite dupa despartirea in fapt a sotilor nu prea sunt importante , indiferent de probele pe care le detineti .
Sunt importante probatoriile care dovedesc de ce sotii au ajuns la desfacerea casatoriei si cui ii apartine culpa.
Trebuie audiati martori in sprijinul celor afirmate de dvs .
Divort cu copii
mima26
vreau sa divortez de sotul meu motivul ar fi adulter dar nu am probe, asi putea folosi ca proba factura de telefon detaliata unde apare numarul de telefon al ... (vezi toată discuția)