avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere agentie de turism online
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere agentie de turism online

Buna ziua, ma intereseaza daca imi pot deschide o agentie de turism online la domiciliu, daca este suficient un PFA si costurile aproximative pt acest lucru, daca este obligatoriu brevetul de turism, etc.Multumesc anticipat pt raspuns
Cel mai recent răspuns: irina5 , utilizator 16:05, 30 Septembrie 2011
Legea spune ca persoana care asigura conducerea operativa unei agentii de turism, a unei filiale a acesteia din alta localitate sau a unei structuri de primire turistica trebuie sa detina brevet de turism, prin care se atesta pregatirea profesionala in domeniu.

Aici gasiti o parte din informatiile respective.
[ link extern ]
Multumesc pt raspuns dar ma interesa daca pot deschide o astfel de agentie online ca PFA
Buna Reina
citeste ordinul 1051 din 2011 ca sa vezi legislatia in turism. brevetul nu mai este obligatoriu, poti sa deschizi agentia daca ai terminat facultate in turim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare receptionera cu brevet de turism Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o viitoare angajata care are brevet in turism eliberat de Ministerul Dezvoltarii. Pot sa o angajez in baza acestei calificari pe postul de ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unei agentii de turism ankalupu ankalupu buna ziua, am terminat facultatea de economia comertului turismului si serviciilor, si as vrea sa -mi deschid o agentie de turism detailista.pt aceasta imi ... (vezi toată discuția)
Pfa in turism mihahao mihahao Doresc sa ma ajutati cu o informatie. Am terminat un curs de agent de turism/ghid local (neavand o alta pregatire in domeniul turismului) si doresc sa ... (vezi toată discuția)