avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschiderea unei agentii de turism
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschiderea unei agentii de turism

buna ziua,

am terminat facultatea de economia comertului turismului si serviciilor, si as vrea sa -mi deschid o agentie de turism detailista.pt aceasta imi trebuie brevet de turism?am o licenta in turism, trebuie neaparat sa am si vechime intr un post din turism?acel atestat de cunoasterii a unei limbi straine, daca am terminat facultatea il pot lua si de acolo?sau trebuie sa fac ceva curs special pentru aceasta?,de unde imi pot scoate brevetul de turism?
multumesc
Cel mai recent răspuns: irina5 , utilizator 16:09, 30 Septembrie 2011
firma pentru agentie poate fi doar srl?sau poate fi si ii sau if?
despre firma nu stiu sa spun, dar brevetul nu este obligatoriu daca ai terminat facultate de turism.citeste ordinul 1051 din 2011 !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare receptionera cu brevet de turism Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o viitoare angajata care are brevet in turism eliberat de Ministerul Dezvoltarii. Pot sa o angajez in baza acestei calificari pe postul de ... (vezi toată discuția)
Deschidere agentie de turism online Reina Reina Buna ziua, ma intereseaza daca imi pot deschide o agentie de turism online la domiciliu, daca este suficient un PFA si costurile aproximative pt acest lucru, ... (vezi toată discuția)
Pfa in turism mihahao mihahao Doresc sa ma ajutati cu o informatie. Am terminat un curs de agent de turism/ghid local (neavand o alta pregatire in domeniul turismului) si doresc sa ... (vezi toată discuția)