avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Carei categorii se aplica noile reglementari introduse ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Carei categorii se aplica noile reglementari introduse miercuri in Codul fiscal

Buna ziua!
Am doua intrebari in legatura cu noile reglementari introduse in Codul Fiscal si Codul de procedura fiscala(miercuri,31.08.2011):
1-daca sunt persoana fizica autorizata-prestator servicii de meditator si mi s-au pus penalitati deoarece am platit doar impozitul nu si asigurarile de sanatate ,aceste penalitati se sterg ,daca platesc pana la sfarsitul anului?
2-daca am avut in comodat un apartament catre o firma si aceasta nu si-a achitatat obligatiile catre asociatia de locatari ,acumuland si penalitati ,daca firma plateste,penalitatile se sterg?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornelia Tulpan , Contabil 14:40, 3 Septembrie 2011
1) Da
2) Nu

Modificarile se refera la datorii fiscale (primul caz) nu comerciale (al doilea caz).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme succesiune/datorii ramase Players Players prima oara imi cer scuze pentru formularea matematica a acestei intrebari dar incerc ca sa fiu cat mai explicit posibil Legenda A=mama ... (vezi toată discuția)
Stergere penalitati sidor sidor Am avut datorii la buget, TVA. Am achitat toate datoriile pana in 2009. Au ramas majorari si penalizari de la plata tarzie a TVA. In anul 2010 am cerut ... (vezi toată discuția)
Asigurarea de sanatate Mviorica Mviorica Revin cu o nelamurire.Am venit din cedarea folosintei bunurilor si nu am platit asigurarea medicala,asi dori sa stiu daca o platesc pana la 31 dec 2011 o sa ... (vezi toată discuția)