avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... adeverinta pt instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

adeverinta pt instanta

Buna ziua,
in cazul unui proces in care reclamantul cere despagubiri paratului pentru otravirea cainelui, i se cere o adeverinta din care sa reiasa pretul (valoarea cu care se vinde) unui astfel de caine. A fost pe la asociatii chinologice, la pet-uri, la canise, toti spun ca nu pot elibera ei o astfel de adeverinta. In acest caz cum se poate rezolva problema?
Cel mai recent răspuns: flori9 , utilizator 18:45, 3 Septembrie 2011
foarte simplu

vedeti preturi orientative pe net,printatile si cereti o suma apropiata de cele gasite pe net
Nu ati precizat locatia
Asociatia chinologica prin membrii detinatori de diverse rase canine,are cunostiinta despre valoarea de achizitie diverse rase
Persoana interesata poate contacta presedintele clubului rasei respective si astfel poate afla preturile care se practica la vanzarea de pui respectiva rasa
Asociatia chinologica daca detine cuiburi respectiva rasa,poate elibera inscris prin care sa precizeze valoarea estimativa de achizitie
M-am gandit si eu la varianta cu printurile de pe net, insa nu stiu daca sunt acceptate in instanta, avand in vedere faptul ca i s-a cerut adeverinta.
Aveti cunostinta de astfel de cazuri in care au fost acceptate printurile in instanta?


Asociatiile chinologice spun ca ele nu vand caini, in consecinta nu pot elibera astfel de adeverinte, ar face ceva ilegal. A fost si la cea nationala si la cea metropolitana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie infiintare canisa caini de rasa brezan brezan Buna ziua. Din 2004 detin o casa de locuit intr-o zona cu mai multe case si cabane (case de vacanta). Casa este construia pe o supraf. de teren de 15m front ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)
Daune ucidere caine de rasa in accident auto clementine clementine Buna ziua, Acum cateva luni cineva din familie traversa strada regulamentar si a fost lovit de o masina. Cainele de rasa aflat in lesa a fost ucis in urma ... (vezi toată discuția)