avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Termen notar
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Termen notar

Buna seara,
Stie cineva care este motivul pentru care notarul nu poate autentifica o succesiune decat peste minim 3 zile de la inregistrarea actelor ?
Dupa cum am inteles,trebuie ceva verificari,cu toate ca sunt depuse toate actele solicitate.Care sunt verificarile suplimentare in acest caz,cand exista toata documentatia deja ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gigelas , utilizator 10:57, 4 Septembrie 2011
pai trebuie cerut extras de informare de la cadastru pentru imobile
Ce anume inseamna acest extras ? Va multumesc.
Cere printr-o comunicare oficiala cu garantare de ce informatia primita de la carta funciara obliga, daca defunctul era proprietar catastral a bonuri imobile care sunt dezbatute la succesiune. Face un fel de rezervare, si nimeni poate sa faca nimic in neregula intretimp. Dupa care urmeaza sa inscrie bonuri asa cum este prevazut la succesiune.
Am inteles. Va multumesc. O seara buna.
dupa experienta mea, notarul are nevoie doar de 24 de ore pt a primi de la forul superior cum ca nu s-a cerut deschiderea succesiunii la un alt notar si atat. eu am obtinut certificat de mostenitor in 48 de ore mergand la notar cu: actele de stare civila, titlurile de proprietate ale imobilelor, certificate fiscale la zi si 2 martori.

Alte discuții în legătură

Certificat e mostenitor pe o suprafata intabulata de altcineva giv giv Buna ziua. Am moștenit pe tatăl si bunicul meu care mi-au lăsat câteva loturi de teren. Le am in certificatul de moștenitor. Am dat actele la o firma ... (vezi toată discuția)
Mostenire in alta localitate jigan56 jigan56 Am mostenit un apartament in alta localitate decat cea de domociliu. Apartamentul nelocuit al tatalui, care a decedat, iar in ultimii 2 ani a locuit la mine. ... (vezi toată discuția)
Mama in viata, succesiune dupa tata nedezbatuta ginamilea ginamilea buna ziua , pot sa fac acte unei fiice daca sotul meu este mort,cum sa procedez caci nu am dezbatut mostenirea,nu am carte funciara/ multumesc (vezi toată discuția)