avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare profesor + societate comerciala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare profesor + societate comerciala

Buna ziua,

incepand cu luna septembrie lucrez in invatamant, la doua scoli, avand in total 27 de ore/saptamana (o norma si jumatate). in acelasi timp, sunt angajata si la o societate comerciala.
Intrebarea mea este: daca la scoala am 27 de ore/sapt., pot sa am contract de munca si la SC, de 4 sau 2 ore/saptamana, de exemplu? oricum ar fi, nu ajung sub nicio forma la 40h/sapt.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Paula_Haiura , utilizator 13:16, 4 Septembrie 2011
Nu vad nici un impediment in acest sens.Va puteti angaja cu cim de 1,2 sau 4 ore (pe zi,nu pe saptamana)la o alta societate.
Sunteti titular? Puteti avea si contract cu SC, dar eficienta la scoala va fi minima. Nu aveti timpul fizic sa va pregatiti lectiile. Sunteti debutant, deci veti avea de scris proiecte de lectie pentru fiecare ora, intocmiti teste si fise, trebuie sa le corectati ...
Personal ma surprinde sa aud ca un debutant are o norma si jumatate, iar daca sunteti suplinitor, cu atat mai mult.
mda, dar trebuie sa traiasca si el din ceva, nu credeti? practic, omul aplica ce-o zis insusi seful statului " ne mai luam un job...facem ceva..." :)
andymaurul a scris:

Nu vad nici un impediment in acest sens.Va puteti angaja cu cim de 1,2 sau 4 ore (pe zi,nu pe saptamana)la o alta societate.



multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de munca mirelabandac mirelabandac Buna ziua. Am nelamuriri in privinta urmatoarei situatii: sunt angajata la un liceu, cu contract individual de munca pe durata nedeterminata, cu carte de ... (vezi toată discuția)
Mi s-a refuzat angajarea 62ina 62ina Am sustinut concurs pentru ocuparea unui post de suplinitor in invatamant. Am obtinut un post la un liceu, prin repartitie in sedinta publica. Directorul ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva legal pentru a-mi recupera postul? Autor Autor Buna ziua! Doresc sa actionez in justitie ISJ-ul si scoala unde am incadrearea pentru refuzul de a ma primi pe post. Am sa expun in mare situatia data si ... (vezi toată discuția)