avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum actionam impotriva vecinilor care ne inunda si nu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum actionam impotriva vecinilor care ne inunda si nu pot fi contactati (nu se lasa contactati)?

Buna ziua,

As dori sa stiu care ar fi pasii pentru a solutiona o problema cu un vecin care ne inunda in mod constant, stricand un perete al apartamentului nostru.

Ideea e ca nu da drumul la usa, iar instalatorii nu-si dau seama exact de unde vine problema daca nu au acces la ei in apartament.

Multumesc,
Ultima modificare: Duminică, 4 Septembrie 2011
butiic, utilizator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 21:01, 30 Noiembrie 2011
butiic a scris:

Avem asigurare, dar drepturile privind despagubirea se cesioneaza in favoarea bancii. In acest caz nu cred ca beneficiem de ceva.

locuinta este cumparata cu credit de la banca?
intrebati totusi la o firma de asigurari.
Mergeti mai intai la asociatia de proprietari. Daca nu se rezolva intr-un termen rezonabil, ii dati pe vecinii respectivi in judecata, in temeiul raspunderii delictuale.
exact, este cu credit.

asteptam programul cu publicul pentru a vorbi la asigurator.
nu conteaza in favoarea este cesoniata polita de asigurare, studiati-o si daca aveti inclusa varianta de infiltratii (sau ma rog, inundatii) de conducta, mergeti la firma de asigurare si instiinatii de acest lucru, dar sa nu fie mai tarziu de 48 ore (cred, nu mai stiu sigur, poate gresesc)
Din pacate, singura varianta este actionarea in judecata si obligatia la plata de daune interese.
Puteti incerca si cu asociatia in prealabil intrucar ar fi foarte bine pentru dvs. daca ati rezolva problema asa.

Alte discuții în legătură

Inundat de vecini savuanamaria savuanamaria Buna seara, am si eu cateva probleme pe care nu le stiu rezolvarea, si anume: -vecinii de deasupra mea ma inunda in baie in continuu, si spun vecinii pentru ... (vezi toată discuția)
Pasi de urmat pentru obtinerea despagubirii in urma inundarii de catre vecin nikfirst nikfirst Pe scurt: - vecinul de deasupra ma inunda de ani de zile. imi tot promite ca o rezolvam, dar ma duce cu vorba. acum o saptamana m-a inundat din nou. de data ... (vezi toată discuția)
Prima casa, polita de asigurare de tip toate riscurile ContSters192354 ContSters192354 Am o polita de asigurare de tip toare riscurile a apartamentului. Am fost obligat sa o fac pentru ca ap este luat prin prima casa 1. Cea ce nu stiu este, ce ... (vezi toată discuția)