avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... MEDIATORUL SI ANGAJATORUL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MEDIATORUL SI ANGAJATORUL

UNII mediatori spun ca rezolva problema cind un angajat nu ii sa dat drepturile.il convinge pe angajator sa ii dea drepturile sa nu ajunga in instanta.DAR acesta daca nu vrea si vrea in instanta sa mearga.UNII angajatori cunosc legea ca daca in instanta obtinii hotarirea judecatoreasca cind mergi sa iti dea drepturile nu ti le da.TREBUIE apelat la un judecator cu executare silita dar unii nu se baga ca e suma mica.EU am de primit suma de 2600 lei.
Cel mai recent răspuns: SC DELTA EXPERT CONSULT SRL , Consultant resurse umane 01:33, 5 Septembrie 2011
daca in instanta castigati,hotararea e titlu executoriu si angajatorul plateste tot ce ati cheltuit d-voastra,onorarii,taxe instanta,executor
nu va ganditi ca nu vrea sa plateasca pentru ca executorul ii pune sechestru pe bunuri si conturi bancare si de recuperat va recuperati drepturile
In ambele variante, mediator vs. instanta, d-stra va recuperati suma de 2600 lei (drepturi salariale), insa mai devreme sau mai tarziu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. vreau sa merg la divorț din cauza ca sotia m-a înșelat. ... Robi2904 Robi2904 Buna ziua. Vreau sa merg la divorț din cauza ca sostia ma înșelat. Suntem căsătoriți de 1 an si 4 luni. Nu avem nimic pe numle nostru nici inainte de ... (vezi toată discuția)
Cerere executare silită 80raducu 80raducu Bună seara, Printr-o hotarare judecatoreasca definitivă, într-un proces de pretentii(privind o servitute) partea adversa a fost obligată să ... (vezi toată discuția)
Daune drept de folosinta prietenulomului prietenulomului Am chemat in judecata un copindivizar din cauza caruia nu am putut folosi atit casa cit si terenul , acesta impotrivindu-se . Au primit citatia , nu au depus ... (vezi toată discuția)