Am chemat in judecata un copindivizar din cauza caruia nu am putut folosi atit casa cit si terenul , acesta impotrivindu-se . Au primit citatia , nu au depus intimpinarea , pe data de 04.oct prima infatisare . Acestia au spus ca nu se prezinra si ca putem sa facem ce vrem . Ok , facem ce vrem dar dupa ce facem ce vrem ce urmeaza ? Banuiesc ca in aceste conditii instanta ne va da cistig de cauza - avem martori , am cerut expertiza . Piritii sigur nu vor avea bani sa ne plateasca daunele . In aceste coditii va trebui sa punem sechestru pe casa si teren ? Trebuie platita o cautiune ? Va rog daca se poate sa-mi explicati . Va multumesc anticipat .
Dvs. cam puneti caruta inaintea boilor. Nu e sigur ca o sa si castigati procesul daca partea adversa nu se prezinta la primul termen.
Nu aveti de ce sa cereti sechestru. Asteptati sa aveti o hotarare judecatoreasca favorabila definitiva cu care sa mergeti la executor. Acesta va decide modalitatea de recuperare a sumelor si daca va fi cazul de vandut proprietatea. Estimez ca acest lucru se va intampla cel mai devreme peste 2 ani.
Asa '' s-a estimat '' faptul ca va dura si iesirea din indiviziune , si iaca s-a terminat in mai putin de un an . Eu cind am formulat intrebarea , m-am bazat pe date si informatii certe pe care le detin . Oricum va multumesc pentru rapuns . Am inteles ca sunteti mediator ?
nu prea mai aveti ce face pana se finalizeaza procesul .
Intampinare el poate depune chiar la primul termen , sau are dreaptul sa ecara un termen pentru pregatirea apararii .
Deasemenea poate ataca hotararea obtinuta in prima instanta