avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor program contabilitate
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

program contabilitate

Pt o firma care face prestari servicii de transport marfa in UE ,ce program de contabilitate recomandati Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 17:29, 4 Septembrie 2011
Interventie moderator:

In cadrul forumului nu facem reclama si nu promovam firme sau programe de conta. Rog colegii sa raspunda utilizatoarei/rului prin intermediul M.P.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program generare facturi online danap2001 danap2001 companie de transport marfa cu administrator no-rezident va rog recomandati-mi un program de generare facturi electronice simplu (administratorul nu vorbeste ... (vezi toată discuția)
Tarife pt prestari servicii in contabilitate vio58 vio58 Va rog sa ma ajutati pt stabilirea tarifului de evidenta contabila la o firma care face transport intracomunitar pt o alta firma are 2 tiruri 2 soferi un ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un contabil ieftin ! andreiunicat andreiunicat Buna ziua, De 2 zile am deschis un srl si am nevoie de un contabil cat mai ieftin sunt la inceput am doar 22 ani prima afacere deci resurse materiale ... (vezi toată discuția)