avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor program generare facturi online
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

program generare facturi online

companie de transport marfa cu administrator no-rezident
va rog recomandati-mi un program de generare facturi electronice simplu (administratorul nu vorbeste romaneste) si util (facturile se vor genera in afara Romaniei deci nu e nevoie de un facturier fizic)
daca se poate gratuit si mai bine
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 11:00, 16 Mai 2012
Nu putem recomanda softuri si programe contabile, in forum este interzisa reclama.
Va multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de facturare personalizat din spaniola in romana danap2001 danap2001 Buna ziua, firma e romaneasca cu administrator spaniol care are deja implementat un program de facturare ptr firmele spaniole Vrea sa personalizeze softul ... (vezi toată discuția)
Program contabilitate vio58 vio58 Pt o firma care face prestari servicii de transport marfa in UE ,ce program de contabilitate recomandati Multumesc (vezi toată discuția)
Program facturare xintya xintya Am si eu o nelmaurire ;egata de programele de facturare...mai exact facturilepe care le facem intr-un program facturare pe calculator.In cate exemplare ... (vezi toată discuția)