avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executarea silita; leasing auto
Discuție deschisă în Executare silită

executarea silita; leasing auto

pe scurt am avut un leasing auto si m-au executat silit eu le-am platit datoria cit au cerut si la scurt timp dupa achitarea sumei am primit o factura cu 14000 ron sa le mai platesc daune de reziliere a contractului nu mai stiu ce sa fac ca nu am de unde sa le mai dau bani mie mi se poare ca e japca pe fata dupa ce le-am achitat tot ce au cerut ei astept un raspuns va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:10, 5 Septembrie 2011
Masina a ramas in posesia Dvs.?
Este posibil sa va fi emis factura cu valoarea reziduala a masinii. Cititi si termenii contractuali in caz de executare. Fiecare societate de leasing are propriile clauze pe care le insereaza in contracte.
ce scrie in factura ca reprezinta suma?
buna seara pe factura scrie daune de reziliere a contractului
buna seara nu masina am predato si le-am platit vreo 27000 ron cit m-iau cerut si acum mai vor iar 14000 ron e normal asa sau de ce nu au spus de prima data?
Asa mari? :stunned:
Domnule scoateti contractul acela si cititi ce scrie acolo, mie chiar nu mi se pare in regula. Vedeti ce comisioane aplica, penalitati...nu stiu...eventual reveniti cu amanunte..Nu mi-ati raspuns, masina se mai afla in posesia Dvs. sau au preluat-o cei de la societatea de leasing?

Edit later:
Ati postat in timp ce va raspundeam. Nu trebuie sa va spuna, verbal ....ne pot amagi cu multe. Cititi contractul. Sigur acolo scrie despre aceste daune, iar daca nu scrie, cu atat mai bine. Aveti un punct de plecare ....nu platiti.
Ultima modificare: Duminică, 4 Septembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

Alte discuții în legătură

Factura cu tva pentru daune contractuale, la un contract de leasing nico_mirea nico_mirea In data de 30 iulie 2007 societatea (un SRL) semneaza ca \"Utilizator\" un Contract de leasing financiar pentru 3 autobasculante de 18 mc in valoare de peste ... (vezi toată discuția)
Leasing - probleme cu plata g.draghici44 g.draghici44 astazi au venit 4 pers. de la o firma din Iasi si au ridicat masina, pe care le-am predat-o tot azi am platit facturile restante in vel de 3000 lei, iar cei ... (vezi toată discuția)
Penalizari polita casco - leasing nicmar82 nicmar82 Am primit o factura de penalitati la polita casco in valoare de 2000 lei pentru ca nu am mai platit polita casco. Factura de penalitati a fost emisa dupa 1 an ... (vezi toată discuția)