avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executarea silita; leasing auto
Discuție deschisă în Executare silită

executarea silita; leasing auto

pe scurt am avut un leasing auto si m-au executat silit eu le-am platit datoria cit au cerut si la scurt timp dupa achitarea sumei am primit o factura cu 14000 ron sa le mai platesc daune de reziliere a contractului nu mai stiu ce sa fac ca nu am de unde sa le mai dau bani mie mi se poare ca e japca pe fata dupa ce le-am achitat tot ce au cerut ei astept un raspuns va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:10, 5 Septembrie 2011
ce scrie in contractul de leasing la clause de reziliere?
scrie ceva despre daune de reziliere a contractului?
si in urma carui fapt pot cere daune?
nu masina au recuperato cei de la leasing si ei mi-au comunicat ca au vindut masina cu 5100 euro si plus ce am platit eu ca sa imi ridic sechestru de pe casa si acum mai vor alti bani
Dvs. ati achitat contravaloarea unui numar de rate. Masina a fost vanduta de catre firma de leasing cu valoarea de 5100 de euro. Faceti un calcul si vedeti cat insumeaza aceste valori. Cred ca factura care v-a sosit reprezinta diferenta dintre valoarea totala a masinii si ceea ce ati achitat + ceea ce au recuperat acestia din vanzare. Societatea de leasing nu poate pierde. Sigur in contract exista o clauza de genul acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura cu tva pentru daune contractuale, la un contract de leasing nico_mirea nico_mirea In data de 30 iulie 2007 societatea (un SRL) semneaza ca \"Utilizator\" un Contract de leasing financiar pentru 3 autobasculante de 18 mc in valoare de peste ... (vezi toată discuția)
Leasing - probleme cu plata g.draghici44 g.draghici44 astazi au venit 4 pers. de la o firma din Iasi si au ridicat masina, pe care le-am predat-o tot azi am platit facturile restante in vel de 3000 lei, iar cei ... (vezi toată discuția)
Penalizari polita casco - leasing nicmar82 nicmar82 Am primit o factura de penalitati la polita casco in valoare de 2000 lei pentru ca nu am mai platit polita casco. Factura de penalitati a fost emisa dupa 1 an ... (vezi toată discuția)