avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plata impozit microintreprindere 2002
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plata impozit microintreprindere 2002

Buna seara ,

O societate comerciala - microintreprindere - plateste in anul 2002 impozitul pe veniturile micro trimestrial asa cum prevede OG 24/26.07.2001 art.8 " plata impozitului se face in lei, trimestrial, pana la data de 25 inclusiv a primei luni din trimestrul urmator " dar dintr-o eroare s-au depus declaratii lunare .pentru primele luni in care a avut activitate respectiv luna aprilie, mai, iunie 2002. Fiscul calculeaza penalitati si majorari pentru ca nu s-a platit lunar . Dupa parerea mea fiscul greseste, sau ma insel? Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
Cel mai recent răspuns: ssimona74 , utilizator 08:58, 5 Septembrie 2011
Mie mi se par prescrise sumele din acea perioada...

Succes!
Societatea a fost instiintata de aceste datorii in fiecare an, de atunci pana in prezent ,in mod normal trebuia reglata fisa pe platitor ,
dar nu s-a facut . Acum oare se mai poate face ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere de la micro la impozit pe profit ContSters73517 ContSters73517 o firma trece de la micro la impozit pe profit... de la 01.01.09. vreau sa stiu ce inregistrari se fac (pentru rezultat reportat (pierdere din 2008), in ... (vezi toată discuția)
Plati la bugetul de stat evghenii evghenii Buna ziua, luna trecuta am platit , din greseala , o suma x la bugetul de stat in loc de bugetul asig si fd. speciale ..oare daca luna aceasta (firma ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza impozitul pe venit si impozitul pe profit ? distribution distribution Buna ziua! Imi puteti explica cum se calculeaza impozitul pe venit, impozitul pe profit si dividendele? Sa luam un exemplu pentru a putea intelege mai ... (vezi toată discuția)