avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1756 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plati la Bugetul de stat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plati la Bugetul de stat

Buna ziua,
luna trecuta am platit , din greseala , o suma x la bugetul de stat in loc de bugetul asig si fd. speciale ..oare daca luna aceasta (firma plateste trimestrial tva si impozit pe micro iar taxele pentru angajat se fac lunar ) in care am si tva si impozit, daca platesc impozitul pe microintreprindere cu mai putin suma x pe care am platit-o luna trecuta la bugetul de stat, este corect ?
Multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: evghenii , utilizator 12:06, 23 Iulie 2013
Buna ziua,

Puteati face cerere de corectie daca ati gresit contul. Daca nu ati facut puteti achita acum diferenta pana la suma care trebuie achitata conform declaratiei depuse. Dar trebuie sa platiti si la BASS ceea ce nu ati achitat din eroare.
Este dine sa solicitati o fisa pe platitor pentru verificarea sumelor.
ok, multumesc frumos , la BASS am platit luna trecuta dupa eroare si suma corecta , mi-am dat seama imediat ca am virat in cont gresit si am mai facut o data plata bine doar ca suma depusa prima data a mers la bugetul de stat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare contributii platite in plus, dupa depunere bilant 2007 sandam sandam Buna seara, tuturor! Va solicit sprijinul in urmatoarea speta: O microintreprindere beneficiaza in anul 2007 de subventia acordata cf. art.80 Legea 76/2002 ( ... (vezi toată discuția)
Plata taxe vornicu lumi vornicu lumi va rog sa ma lamuriti si pe mine cine hotaraste unde se duc banii pe care-i platim ca taxe si impozite,pentru ca ,de ex. plata forfetarului,pe care am facut-o ... (vezi toată discuția)
Declaratie tva gresit - tva calculat baboska baboska Societatea com. in anul 2009 a fost cu obligatie declaratii TVA trimestriala. In luna iulie 2009, in Declaratia TVA pe trim.II s-a strecurat o eroare: ... (vezi toată discuția)