avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... accident de munca in Brazi
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

accident de munca in Brazi

Buna ziua,
tatal meu a avut un accident de munca in rafinaria de la Brazi acum 20 si ceva de ani. A avut nevoie de "grefa de piele"??. A fost cu adevarat complica. De cativa ani a iesit la pensie. M-ar interesa daca i se poate calcula o despagubire, ceva, pentru acest accident de munca, dat fiind ca s-a petrecut in perioada comunista si nu i s-a luat in calcul nimi??? multumesc.
O zi buna!

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata melaniavasilescu melaniavasilescu Sunt nascuta in august 1960, lucrez din noiembrie 1982 pana in prezent, am peste 16 ani grupele de munca. Spuneti-mi va rog cand pot iesi la pensie . Primii ... (vezi toată discuția)
Grupa speciala negru daniel negru daniel buna seara asi dori sa aflu si eu daca tatal meu care a muncit la mina dalja din petrosani si apoi la mina zlatna se poate incadra la grupa speciala el muncind ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu daca mi s-a calculat pensia corect.... elenamerlusca elenamerlusca Buna ziua, Am o mare dilema in legatura cu calculul pensiei mele, in 1997 am iesit la pensie pe caz de boala, am iesit la pensie de la oficiul de calcul al ... (vezi toată discuția)