avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Urgent!!! Referitor la proces cu fostul angajator!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Urgent!!! Referitor la proces cu fostul angajator!

Buna ziua,

Imi puteti raspunde, va rog, la urmatoarele intrebari:

- puteti sa-mi detaliati la ce se refera " Art. 115 si urm. C proc.civ"?

- care este echivalentul cartii de munca, daca trebuie sa se faca niste modificari retroactive in cartea de munca, cum vor fi ele operate?

- in cazul unui proces cu fostul angajator, in cazul in care acesta a fost de acord sa-i plateasca fostului angajat o anumita suma, dar nu suma intreaga, se poate cere aceasta suma inainte ca procesul sa se fi incheiat, tinand cont de inflatie si de deprecierea leului, mai ales ca salariatul a fost deja prejudiciat si nu se stie exact cat va mai continua procesul? Daca da, in temeiul carei legi?

- cand este mai bine sa se depuna alte acte la dosar: cu cca 1-2 saptamani inainte de o noua infatisare, cu 1-2 zile inainte sau chiar la infatisare? Mentionez ca procesul dureaza deja de aproape un an si ar fi de preferat sa se termine cat mai repede.

Va multumesc mult pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: irinairina13 , utilizator 14:05, 8 Septembrie 2011
In acest caz, solicitati instantei un nou termen de judecata pentru a va comunica si a lua cunostinta de actele depuse la dosar de partea adversa ...
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen si modalitate de depunere intampinare florin.claudiu florin.claudiu stiu ca o intampinare se depune cu cel tarziu 5 (cinci) zile inainte de termenul stabilit , ce nu stiu este modalitatea de transmitere si daca de exemplu ... (vezi toată discuția)
Amanare ContSters42707 ContSters42707 La cate zile inainte de infatisare trebuie depuse acte noi astfel ca partea adversa sa nu poata cere amanare pentru luare la cunostinta? Ajung 7 zile? (cauza e ... (vezi toată discuția)
Actionare in instanta magda_oancea magda_oancea Buna ziua, Astazi am depus o cerere la tribunal prin care solicit plata salariilor compensatorii de catre fostul angajator ,in urma concedierii conform ... (vezi toată discuția)