avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... reincredintare custodie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

reincredintare custodie minor

Buna ziua,am un baiat de 14 ani,,in clipa de fata,este la mama lui ,el a locuit cu mine 4 luni,si ca sa ma linistesc dupa despartire,lam trimis la mama lui,ea automat a cerut custodia lui,sa derulat tot procesul ,eu mi-am refacut viata,dupa cite am vb cu el,toata ziua il cearta,sa saturat,ar vrea sa vina la mine inapoi,,intrebarea mea este dupa cit timp pot cere reincredintarea lui?mentionez ca au trecut 3 luni,de la incredintare,el vrea neaparat inapoi,cum ramine cu pensia de platit,
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: mark37 , utilizator 20:04, 19 Septembrie 2011
Formulati urgent o cerere de reaincredintare a minorului. are 14 ani, va fi audiat, ceeace va sporeste sansele
Daca spune minorul ca vrea la tata dupa ce acum jumatate de an a zis ca vrea la mama, nu prea e de bine. De aceea ii ziceam domnului sa revina cu detalii, ca depinde de motivatie etc. Nu face instanta de 2 ori pe an ce vrea minorul, ca asa nu mai era nevoie de dosare dupa o anumita varsta si minorul se putea plimba intre parinti cum dorea.
Eu va-si intreba,daca mam trezit cu el la usa,,si a spus ca daca nu-l primesc eu,inapoi,el pleaca ,,vede el unde,normal ca l-am primit,dar nu mi se pare corect sa il tin eu si sa platesc si pensie,de aceea am intrebat,am facut o cerere scrisa pt reincredintare,pe data de 9 sept,vad ca nu apare nimic vreo citatie,,mai astept,va multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii poate cere tatal reincredintarea minorei? rocsy77 rocsy77 buna ziua,am o intrebare ,in ce conditii poate cere tatal custodia fiicei mele de 15 ani pe care o am in custodie din anul 1999,prin hotarare judecatoreasca?in ... (vezi toată discuția)
Obtinere custodie minor provenit din concubinaj codreamaria codreamaria buna seara!va rog daca puteti sa ma ajutati.fratele meu este intro relatie care din pacate a ajuns la despartire dar din aceasta relatie a rezultat un copil la ... (vezi toată discuția)
Ramanere cu copil minor in tara poate fi considerata rapire ? florinmantescu florinmantescu Buna seara, Situatia: parinti casatoriti, copil de 6 ani, locuiesc in Suedia cu permise de rezidenta. Toti trei au cetatenia romana. La un moment dat tatal ... (vezi toată discuția)