avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... adimnistrator judiciar
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

adimnistrator judiciar

Buna ziua, societatea noastra a intrat in procesul de reorganizare. De curand am solicitat administratorului judiciar care sunt creditorii care s-au inscris pana acum la masa credala in vederea contactarii si achitarii datoriile fata de acestia inainte de termenele stabilite, insa ca raspuns ni s-a spus sa asteptam pana la termen. Intrebarea mea e : administratorul judiciar nu vrea sa ne furnizeze informatiile solicitate din rea vointa sau pt ca nu este legal sa o faca? Exista o alta modalitate de afla creditorii inscrisi inainte de termen, pt a cadea la pace cu acestia si a rezolva pe cale amiabila?
Multumesc !
Nu este o rea vointa din partea administratorului judiciar. Dar de multe ori creditorii depun documentatia in ultima zi. Probabil ca la data la care l-ati intrebat administratorul judiciar nu studiase dosarul inca. Si SIGUR nu este un secret. Creditorii sunt aceiasi cu cei din contabilitatea dumneavoastra (cateodata chiar mai putini, multi nu stiu ca sunteti in reorganizare sau chiar daca au aflat nu stiu ce au de facut)
Intrebarea mea este cum va puteti "impaca" cu creditorii. Daca sunteti in reorganizare judiciara inseamna cu nu le-ati platit datoriile si ca sa va impacati acestia vor BANI! Pe care se pare ca nu-i aveti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare in caz de insolventa caprice caprice Buna ziua, societatea noastra a intrat in procesul de reorganizare. De curand am solicitat administratorului judiciar care sunt creditorii care s-au inscris ... (vezi toată discuția)
Se poate opri insolventa ? Soso 1313 Soso 1313 Sunt in insolventa , dar debitorul care a cerut intrarea in insolventa a firmei mele aq facut cerere de renuntare deoarece am reusit si am stins debitul (am ... (vezi toată discuția)
Extinderea planului de reorganizare judiciara brendissima brendissima Ce inseamna extinderea planului de reorganizare judciara care trebuie aprobata de Ad.Gen. a Creditorilor?Daca soc X nu i-a fost admisa cererea de inscriere la ... (vezi toată discuția)