avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale solicitare in caz de insolventa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

solicitare in caz de insolventa

Buna ziua, societatea noastra a intrat in procesul de reorganizare. De curand am solicitat administratorului judiciar care sunt creditorii care s-au inscris pana acum la masa credala in vederea contactarii si achitarii datoriile fata de acestia inainte de termenele stabilite, insa ca raspuns ni s-a spus sa asteptam pana la termen. Intrebarea mea e : administratorul judiciar nu vrea sa ne furnizeze informatiile solicitate din rea vointa sau pt ca nu este legal sa o faca? Exista o alta modalitate de afla creditorii inscrisi inainte de termen, pt a cadea la pace cu acestia si a rezolva pe cale amiabila?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters220718 , utilizator 15:35, 5 Septembrie 2011
administratorul judiciar este cel care va aproba platile, nu puteti face plati in lipsa acordului sau.
orice plata a datoriilor va fi inclusa in planul de reorganizare si supusa aprobarii adunarii creditorilor iar acest lucru se va face dupa intocmirea tabelului creditorilor. probabil ca inca nu s-a implinit termenul pina la care creantele trebuiau depuse la dosar.
foarte bine v-a recomandat administratorul judiciar sa asteptati pana la termen,avand in vedere faptul ca fiecare creditor trebuie sa-si dovedeasca creanta , pot exista si creditori de rea credinta care sa va pretinda datorii mai mari decat la aveti in realitate,cuantumul datoriilor trebuie incuviintat de instanta.
nu va grabiti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adimnistrator judiciar caprice caprice Buna ziua, societatea noastra a intrat in procesul de reorganizare. De curand am solicitat administratorului judiciar care sunt creditorii care s-au inscris ... (vezi toată discuția)
Se poate opri insolventa ? Soso 1313 Soso 1313 Sunt in insolventa , dar debitorul care a cerut intrarea in insolventa a firmei mele aq facut cerere de renuntare deoarece am reusit si am stins debitul (am ... (vezi toată discuția)
Litigiu drepturi salariale IUSTINA PETECUTA IUSTINA PETECUTA Societatea la care am lucrat a intrat in insolventa acum cativa ani.Administratorul judiciar a procedat la inscrierea mea in tabelul definitiv rectificat ... (vezi toată discuția)