avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii in revisal

Va rog sa-mi spune-ti si mie daca salariile si sporurile se trec in Revisal doar pentru persoanele aflate in activitate in luna august 2011, sau si pentru cei lichidati ? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 5 Septembrie 2011
Eu completez Revisal cu salariatii societatii incepand cu 01.08.2011.
De unde rezulta ca si salariile si sporurile incepand cu 01.08.2011.
Daca lichidarea a avut sa spunem pe 15.08.2011, da completez acest salariat pentru perioada cuprinsa 01.08-15.08.2011.
tkrmen a scris:

Va rog sa-mi spune-ti si mie daca salariile si sporurile se trec in Revisal doar pentru persoanele aflate in activitate in luna august 2011, sau si pentru cei lichidati ? Va multumesc anticipat

Revisalul nou nu preia decat contactele active nu si lichidatii...
tkrmen a scris:

Se trec salariile numai pentru cei activi la 01.08.2011 ... deoarece noua versiune preaia numai salariatii activi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal nou BICOS BICOS TREBUIE TRECUTE SI SALARIILE ANGAJATILOR CU CONTRACTE DE MUNCA INCETATE LA 01.08.2011? CE FAC DACA AM PRELUAT REVISALUL DE LA CINEVA CARE NU MA MAI POATE ... (vezi toată discuția)
Sporuri - reges Radu Aura Radu Aura Daca HG 500/2011 se aplica cu 01.08.2011 si noua versiune a REGES cu 16.08.2011, iar sporurile se trec ca valoare nu ca procent, trebuie sa completam aceste ... (vezi toată discuția)
Angajat nou in revisal monik09 monik09 in situatia unui nou angajat, pot trece datele in Revisal in varianta veche, urmand apoi la preluare date in versiune noua, sa trec salariul cel tarziu pana ... (vezi toată discuția)