avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL NOU
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL NOU

TREBUIE TRECUTE SI SALARIILE ANGAJATILOR CU CONTRACTE DE MUNCA INCETATE LA 01.08.2011?
CE FAC DACA AM PRELUAT REVISALUL DE LA CINEVA CARE NU MA MAI POATE AJUTA SI NU AM SALARIILE?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:36, 24 August 2011
Buna ziua !
Revisal-ul nou al carui suport a fost afisat pe site-ul Inspectiei Muncii pe data de 15.08.2011 preia datele (CIM active) din versiunile vechi ale acestuia , astfel ca CIM incetate la 01.08.2011 nu vor aparea in versiunea noua Revisal .
In ceea ce priveste aspectul legat de salarizare trebuie gasita o solutie , pentru ca altfel nu puteti completa aplicatia si nici nu puteti intocmi dosarele personale ale angajatilor ...
Daca nu aveti baza de date cum veti plati angajatii ??? (trebuie sa existe state de plata , copii ale CIM/ acte aditionale intocmite ) ...
Adresati-va ITM-ului care,la cerere si contra cost,va va pune la dispozitie revisalul cu vechea baza de date.Prelucrati datele contractelor active la 1 august 2011 si a celor suspendate(de exemplu pentru concedii de ingrijire copil,concediu fara plata).Spuneti ca ati preluat revisalul de la cineva.Ce anume ati preluat,daca nu aveti datele necesare? Clarificati aspectul ca sa evitati neplacerile,raspunderea e mare.
BICOS a scris:

TREBUIE TRECUTE SI SALARIILE ANGAJATILOR CU CONTRACTE DE MUNCA INCETATE LA 01.08.2011?
CE FAC DACA AM PRELUAT REVISALUL DE LA CINEVA CARE NU MA MAI POATE AJUTA SI NU AM SALARIILE?

In vechea versiune nu erau inregistrate salariile ... pentru salarii ar trebui sa avei un stat de plata (de exemplu, cel de pe luna iunie 2011)....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat nou in revisal monik09 monik09 in situatia unui nou angajat, pot trece datele in Revisal in varianta veche, urmand apoi la preluare date in versiune noua, sa trec salariul cel tarziu pana ... (vezi toată discuția)
Salarii in revisal tkrmen tkrmen Va rog sa-mi spune-ti si mie daca salariile si sporurile se trec in Revisal doar pentru persoanele aflate in activitate in luna august 2011, sau si pentru cei ... (vezi toată discuția)
Revisal 2011 Mariralu Mariralu Buna ziua , Daca am o plecare care a fost transmisa in data de 02.09 pe revisalul vechi...apoi am facut preluare pt revisalul nou , acest salariat nu ... (vezi toată discuția)