avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa radio-tv -persoane fizice
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa radio-tv -persoane fizice

Buna ziua !
As dori sa stiu daca taxa radio- tv este obligatorie pentru ambele locuinte proprietate persoanala . De locuit locuiesc doar la o singura adresa (am mostenit o casa la tara ).Deocamdata acolo nu locuieste nimeni acolo.
Va multumesc foarte mult !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:23, 5 Septembrie 2011
se plateste pe familie ca doar nu o sa platesti pentru fiecare aparat cate o taxa :D
Taxa se colecteaza odata cu plata energiei electrice. Daca nu exista aparate tv sau radio in respectiva casa, puteti depune cerere pt neplata taxei, impreuna cu o declaratie pe propria raspundere.
Ca nu se invarte contorul,pt ca nu locuieste nimeni, pt ei nu e motiv suficient sa va scuteasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio / tv: imobil nelocuit mb3_48900 mb3_48900 Iata o intrebare de duminica: Sunt posesoul unui imobil in care nu mai locuieste nimeni de catia ani buni. Recent am primit o somatie de la furnizorul de ... (vezi toată discuția)
Taxa radio este obligatorie pt apartamentele la care nu locuieste nimeni? Marius Nou Marius Nou Buna ziua! Detin un apartament la care nu mai locuiesc de mai mulţi ani si am instiintat furnizorul de energie electrica de acest lucru pentru a fi scutiti ... (vezi toată discuția)
Eliminarea taxei radio din factura emisa de enel managerul managerul Buna seara. Fiecare proprietar de locuinta are si un contract cu un furnizor de energie electrica. Eu platesc la Enel, consumul casnic de energie electrica. Am ... (vezi toată discuția)