avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum e cu infractiunile comise in alte state
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum e cu infractiunile comise in alte state

am si eu o intrebare... daca cineva este cerut ca martor intr un dosar din germania iar acesta se afla in romania cum se petrec lucrurile? se trimite o citatie pe adresa din romania sau in momentul in care persoana intra pe teritoriul germaniei ea este dusa la politie? va rog da ti mi un raspuns multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters53919 , utilizator 22:46, 29 August 2008
Daca vi se cunoaste adresa din Romania, se poate solicita o comisie rogatorie. Asta inseamna ca veti fi audiat de o instanta din Romania ( egala in grad ) iar declaratia data va fi inaintata instantei din Germania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor cheie in strainatate - trebuie audiat ? - cum se va aduce sau se va face audierea ? oanaportar oanaportar - ce se intampla daca 1 martor cheie ce trebuie audiat intr-un Dosar penal se afla in strainatate, in Italia ? - instanta penala il va audia sau nu ? - ... (vezi toată discuția)
Este legala citarea prin telefon? picika picika buna am fost sunat de catre un politist din timisoara (350 km de la mine) ma intrebat daca eu sunt XY,am zis da,a cerut adresa mea si a zis ca trebuie sa merg ... (vezi toată discuția)
Citat ca martor la un proces ce se desfasoara in alta tara CristinaPet CristinaPet Am fost citata ca martor la un proces ce se desfasoara in Germania. Am fost contactata de o domnisoara care mi-a dat o adresa la care sa confirm daca ma pot ... (vezi toată discuția)