avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere autoturism

Acum aproximativ 15 ani bunicul meu a castigat o masina pe care a dat-o spre folosire mamei mele respectiv tatalui meu fiindca el nu avea permis de conducere. Masina a ramas pe numele lui. Ai mei au vandut masina si urmau sa faca documente. Au facut o hartie de mana pe care au semnat-o si a dat masina spre folosinta. Intre timp, cumparatorul n-a mai vrut masina dar a zis ca are pe cineva care ar vrea sa o cumpere. Tatal meu a fost de fata, a dat masina dar n-a mai apucat sa mearga si cu bunicul meu sa faca toate documentele, drept urmare nu stiu nici numele lui. Intre timp tatal meu a murit. Mama a luat legatura cu cel cu care au incheiat intelegerea scris, dar nici acela nu stie numele persoanei la care a ajuns masina. Mentionez ca nu mai avem niciun document cu privire la masina, nici certificat, nici carte de identitate, nimic. Au fost date cumparatorului. Am vrea acum sa radiem cumva masina. Mama a fost la politie acu ceva timp si a dat-o in urmarire. Politia nu a gasit-o. Nu am pe cine sa dau nici in judecata sa obtin o hotarare definitiva sa o pot radia. Care ar fi alte solutii? Masina poate e undeva la fier vechi, pentru ca e o dacie veche. Singurul motiv pentru care as radia-o, este impozitul
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:38, 5 Septembrie 2011
Daca a fost casata la fier vechi si aveti un document in acest sens, il puteti prezenta la primarie si in baza lui s-ar putea radia masina.
In situatia dv numai politia poate gasi masina dar va trebui sa le puneti la dispozitie toate datele pe care le cunoasteti despre masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto cu proprietar decedat GIORGIANA1 GIORGIANA1 Mama a cumparat mai demult o Dacie (fabricata in 1977)de la sora ei ,care a decedat la scurt timp dupa aceea. Au facut un act la o firma de vanzari auto dar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am cumparat o masina acum 2 saptamani si care zile ... lex96 lex96 Bună ziua! Am cumparat o masina acum 2 saptamani si care zile trecute sa sticat motorul si nu doresc să o repar am contract de vanzare cumpare cu vechiul ... (vezi toată discuția)
Radierea masinii Abandonation Abandonation Salut, am o masina ( o rabla ) care am dato la fier vechi dar nu am radiato, masina este pe numele bunicului ( care este decedat ) . Am fost la politie pentru ... (vezi toată discuția)