avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Am cumparat o masina acum 2 saptamani si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Am cumparat o masina acum 2 saptamani si care zile ...

Bună ziua! Am cumparat o masina acum 2 saptamani si care zile trecute sa sticat motorul si nu doresc să o repar am contract de vanzare cumpare cu vechiul proprietar si bine inteles masina este luata in evidentă pe numele meu la taxe si impozite, mentionez ca nu am apucat să o inmatriculez la politie pe numele meu programarea fiind pe 9 martie, nu as mai dori sa o transcriu pe numele meu.
cum o pot radia de la fisc, eu doresc să o dezmembrez , mentionez ca nu detin teren pe numele meu dar tatal meu da cum pot proceda in acest caz ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:54, 27 Februarie 2023
nu detin teren pe numele meu dar tatal meu da

Concret despre ce vorbiti masina sau teren?
Ca sa puteti radia vehicolul de pe rolul dv fiscal este necesar sa detineti document justificativ
Ar exista varianta sa solicitati radierea auto daca detineti spatiu privat dovedit cu documente de proprietate

Eu dețin mașină și tatăl meu detine terenul, dar problema principală o pot radia de la taxe locale fără să am mașină transcrisă pe numele meu ?
Nu conteaza ca tatal dvs. detine terenul, o puteti scoate din circulatie si prin dovada ca tatal dvs. e proprietar, legea nu specifica faptul ca dvs. trebuie sa fiti proprietarul.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate radia o masina de mine in urmatorul caz? silesax silesax este posibila radierea unei masini pe care am cumparato (un aro cu motor de bv) cu acte in regula dar careia nu vreau sa duc actele pina la capat de catre ... (vezi toată discuția)
Radiere din circulatie CeliaMariana CeliaMariana Buna seara! Cum pot radia un autoturism pe care nu l-am înmatriculat pe numele meu? Mentionez ca am actele in original ale masinii si contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Radierea unei masini deja dezmembrate GTE GTE Buna seara,anul trecut am vandut o masina din \'94 s-au facut actele de vanzare-cumparare dar actualul proprietar nu a transcris-o pentru ca a vandut-o dupa ... (vezi toată discuția)