avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inregistrare fiscala - certificat mostenitor
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inregistrare fiscala - certificat mostenitor

Ce se intampla daca nu am depus in tremen de 30 zile de la prefectare certificatului de mostenitor la Directia Finantelor Publice si nici nu s-a inscris derptul de proprietate in Cartea Funciara?
Mentionez ca nu sunt in tara si am dat imputernicire unui prieten care are originalul certificatului de mostenitor si nu mi-a spus ca trebuie facute toate acestea decat dupa 2 ani.
Apreciez mult raspunsurile dumneavoastra!
Cel mai recent răspuns: StelaP , utilizator 18:48, 5 Septembrie 2011
veti plati o amenda la administratia financiara. va sugerez insa sa va faceti cat mai repede rolul fiscal si sa va intabulati dreptul de proprietate la biroul de carte funciara.
Buna seara,
Riscati amenzi destul de mari :(
Cu stima,
Ultima modificare: Luni, 5 Septembrie 2011
sebastian-barbulescu, utilizator
la fisc este o amenda in functie de perioada care a trecut de la dobandirea imobilului,iar la carte funciara ,asta e treaba notarului
Multumesc tuturor pentru sfat si pentru raspunsul promt. Am sa urmez sfatul imediat!
O zi buna tuturor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am moștenit un apartament in calitate de unic moștenitor. am ... Duriant Duriant Am moștenit un apartament in calitate de unic moștenitor. Am certificat de moștenitor. Vreau sa vând apartamentul si pentru asta trebuie sa-l intabulez. ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa danyfofiu danyfofiu Pentru dovada sediu social la ONRC este necesar sa fie intabulat in cartea funciara imobilul? (vezi toată discuția)
Mostenire - intabulare imobil pe numele unui singur mostenitor aledical aledical in 94 dupa moartea mamei am facut succesiunea dupa care sa eliberat un certificat de mostenitor este vorba de un apartament in care am primit cota parte ... (vezi toată discuția)