avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu compensatoriu!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu compensatoriu!!!

Buna seara! Povestea mea suna cam asa: Lucrez de aproximatix 2 ani la o firma in domeniul alimentar. De curand am fost anuntat ca se fac disponibilizari in firma ,un intreg departament fiind in aceasta situatie (din alte cateva dep.),in acest dep. aflandu-ma si eu. Un alt sef de la alt departament doreste sa ma angajeze(sa continui aceeasi activitate),in cadrul noului departament...pe un alt salariu...
Problema este ca: daca am continuitate in activitate(in alt departament,un alt contract/semnat a 2-a zi dp ce termin per. de preaviz la precedentul dep.) mai beneficiez de acel salariu compensatoriu + plata pe zilele de C.O. neluate???

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:26, 6 Septembrie 2011
Inteleg ca nu va concediaza si ca vi se ofera un post in alt departament in cadrul aceleiasi firme. Seful de departament nu are calitatea de angajator.
Daca veti fi concediat prin restructurarea postului veti primi toate drepturile salariale.
Daca schimbati locul de munca de la un departament la altul, dar in cadrul aceleeasi firme, nu beneficiati de nici un salariu compensatoriu, iar concediul de odihna trebuie sa-l efectuati pana la sfarsitul anului.
Sunt concediat! In momentul de fata sunt in perioada de preaviz de 20 zile. Cum spuneam,mi sa oferit un post asemanator(aceeasi activitate),in cadrul altui departament(un alt contract colectiv de munca),cu un alt sef... Acest lucru presupune sa nu intrerup munca propriu-zisa,doar sa semnez un alt contract in cadrul altui dep...
tavy_avy a scris:

Sunt concediat! In momentul de fata sunt in perioada de preaviz de 20 zile. Cum spuneam,mi sa oferit un post asemanator(aceeasi activitate),in cadrul altui departament(un alt contract colectiv de munca),cu un alt sef... Acest lucru presupune sa nu intrerup munca propriu-zisa,doar sa semnez un alt contract in cadrul altui dep...

Nu se semneaza un alt c.i.m. , se face doar act aditional de modificare a locului de munca ... daca nu acceptati acel post , atunci veti sta in preaviz urmand ca la terminarea acestuia sa inceteze raportul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea copilului, este posibila disponibilizarea mea? Angy_Sory Angy_Sory BUNA ZIUA, VA ROG SA MA AJUTATI! SUNT IN CONCEDIU PENTRU CRESTEREA COPILULUI DE PANA LA 2 ANI, SUNT ZVONURI CA LA SOCIETATEA LA CARE LUCREZ SE VOR FACE ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic dupa 2 ani cristinacaciula cristinacaciula Buna ziua! Pe 5 aprilie 2015 va trebui sa revin la servici, dupa concediul de crestere si ingrijire copil de 2 ani. In acesti 2 ani, firma la care lucram a ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate firma ioana1310 ioana1310 Buna ziua! Am lucrat la o agentie de turism si in data de 6 dec am primit comunicarea de preaviz de incetare a activitatii mele in agentie ca urmare a ... (vezi toată discuția)