avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cui apartine peretele exterior al balconului ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cui apartine peretele exterior al balconului ?

Buna seara,
Am o prietena care detine un apartament situat deasupra unei noi farmacii. Are un balcon de 3mx2m si unul de 6mx 0.50m.Pe peretele lung farmacia si-a montat o firma luminoasa de 5 m si un ceas luminos fara sa o intrebe daca e de acord sau nu . Cand au montat firma luminoasa in balcon s-a desprins tencuiala.
Cui apartine peretele exterior al balconului ? Poate sa ceara chirie pentru reclama luminoasa ? Legal . Care este procedura ?
Multumesc frumos pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:58, 5 Septembrie 2011
balconul apartine interior+exterior proprietarului
poate sa ceara chirie,sigur
Partea exterioara a peretilor /balconului,reprezinta partea comuna a imobilului ca si calea de acces,terasa,acoperis,subsol,lift,ghena gunoi,etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, locuiesc la et.4/4 iar problema o reprezinta balconul, ... Laura Șerban Laura Șerban Buna ziua, Locuiesc la et.4/4 iar problema o reprezinta balconul, care este situat in exteriorul blocului, dedesubt fiind alte balcoane ( asa a fost ... (vezi toată discuția)
Balconul este parte comuna ? cine plateste reparatiile ? cristel52 cristel52 Stau la et, 10 si am hotarat sa izolez terasa cu polistiren extrudat pe toata suprafata corespunzatoare ap; meu. Initial presedintele asociatiei de locatari ... (vezi toată discuția)
Va rog sa imi spuneti in atributiile cui intra repararea acoperisului balcoanelor de la ultimul etaj al unui bloc? m_dobran m_dobran Va rog sa imi spuneti in atributiile cui intra repararea acoperisului balcoanelor de la ultimul etaj al unui bloc? a) asociatiei de proprietari b) ... (vezi toată discuția)