avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum se face un memoriu?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum se face un memoriu?

Am permisul retinut pentru conducere sub influenta alcoolului (0,65 in sange) si dosarul este in cercetare la politie. Am inteles ca pana la finalizarea cercetarilor si a anchetei pot face un memoriu catre seful politiei prin care sa solicit redarea dreptului de a conduce. Nu stiu cum sa redactez acest memoriu si ce trebuie sa contina. Ma poate cineva ajuta?
Cel mai recent răspuns: Ionel 69 , utilizator 10:30, 29 Mai 2020
Ca sa va scriu eu acum tot memoriu ,e cam mult de scris si nici nu am toate datele, da in linii mari va pot ajuta. Se incepe cu MEMORIU ,dupa care domnule Comisar sef ,subsemnatul..........,nascut la data de........in localitatea........... cu domiciliul stabil..........,posesor al CI......Nr.......,CNP............,va aduc la cunostinta urmatoarele : si incepeti si povestiti ce sa intimplat ,ca in data de..... v-a retinut permisu ,pentru ce ,pentru cit. ,daca vi sa intocmit dosar penal in ce faza se afla, dupa care ce doriti. in stinga data , in dreapta va semnati si jos catre cine va adresati.
BENNY82 a scris:

Am permisul retinut pentru conducere sub influenta alcoolului (0,65 in sange) si dosarul este in cercetare la politie. Am inteles ca pana la finalizarea cercetarilor si a anchetei pot face un memoriu catre seful politiei prin care sa solicit redarea dreptului de a conduce. Nu stiu cum sa redactez acest memoriu si ce trebuie sa contina. Ma poate cineva ajuta?
In cazul dvs., datele problemei stau altfel de cand s-a pronuntat ICCJ la un recurs in interesul legii, printr-o decizie general obligatorie care are legatura cu suspendarea permisului de conducere si procedura care trebuie urmata pentru recuperarea lui!
Nu trebuie sa faceti nici un memoriu, dupa ce se intoarce dosarul de la numar unic formulati o cerere adrsata Parchetului prin care solicitati aprobarea prelungirii dovezii de circulatie, insa in prezent situatia e cam neclara in aceasta privinta intrucat s-a admis exceptia de neconstitutionalitate a art 111 .
aş avea nevoie urgent de ajutorul d-voastră.Trebuie să fac un memoriu catre Directia Generala Resurse Umane.Vreau sa particip la un concurs in cadrul scolii de agenti Vasile Lascar din Campina,şi nu am înaltimea necesara,de aceea trebuie sa fac acest memoriu.Nu gasesc nici un model de acest fel.ªi nu stiu cum să mă adresez,cum si ce sa scriu.Vă rog ajutati-ma cu un model.
sau macar niste sugestii..va implor!:((

Alte discuții în legătură

Cum se face un memoriu? BENNY82 BENNY82 Am permisul retinut pentru conducere sub influenta alcoolului (0,65 in sange) si dosarul este in cercetare la politie. Am inteles ca pana la finalizarea ... (vezi toată discuția)
Am calcat un pieton ilarion184 ilarion184 Buna ziua, In luna Martie 2010 mi-a sarit un pieton in fata masini si l-am acrosat. Ningea afara era seara iar el a sarit dintre masini si nu l-am observat ... (vezi toată discuția)
Ptr recuperarea permisului de conducere cheffovidiu cheffovidiu Buna ziua, Ma numesc Ovidiu, am si eu o problema si sper sa ma ajuta-ti. In data de 28.10.2009 am avut accident rutier,eu fiind soferul, pentru motivul ... (vezi toată discuția)