avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum se face un memoriu?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum se face un memoriu?

Am permisul retinut pentru conducere sub influenta alcoolului (0,65 in sange) si dosarul este in cercetare la politie. Am inteles ca pana la finalizarea cercetarilor si a anchetei pot face un memoriu catre seful politiei prin care sa solicit redarea dreptului de a conduce. Nu stiu cum sa redactez acest memoriu si ce trebuie sa contina. Ma poate cineva ajuta?
Cel mai recent răspuns: Ionel 69 , utilizator 10:30, 29 Mai 2020
Ati primit raspuns pe mesaj privat.
Succes!
BENNY82 a scris:

Am permisul retinut pentru conducere sub influenta alcoolului (0,65 in sange) si dosarul este in cercetare la politie. Am inteles ca pana la finalizarea cercetarilor si a anchetei pot face un memoriu catre seful politiei prin care sa solicit redarea dreptului de a conduce. Nu stiu cum sa redactez acest memoriu si ce trebuie sa contina. Ma poate cineva ajuta?
Bună ziua, cum fac un memoriu, trebuie să fac o operație la genunchi, și vreau să aduc, să-mi vina băiatul din țară, aici în Bordeaux unde, locuiesc și lucrez legal, vă mulțumesc, aștept urgent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face un memoriu? BENNY82 BENNY82 Am permisul retinut pentru conducere sub influenta alcoolului (0,65 in sange) si dosarul este in cercetare la politie. Am inteles ca pana la finalizarea ... (vezi toată discuția)
Am calcat un pieton ilarion184 ilarion184 Buna ziua, In luna Martie 2010 mi-a sarit un pieton in fata masini si l-am acrosat. Ningea afara era seara iar el a sarit dintre masini si nu l-am observat ... (vezi toată discuția)
Ptr recuperarea permisului de conducere cheffovidiu cheffovidiu Buna ziua, Ma numesc Ovidiu, am si eu o problema si sper sa ma ajuta-ti. In data de 28.10.2009 am avut accident rutier,eu fiind soferul, pentru motivul ... (vezi toată discuția)