avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general provizioane pentru litigii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

provizioane pentru litigii

Buna seara,as dori sa va spun ca sunt membru in comunitatea Dvs.(o lume atat de frumoasa de fapt)din data de 3 august 2011,cand am postat doua intrebari la sectiunea monografii contabile, [editat moderator] si am dorit sa am raspunsuri avizate,experimentate si nu am primit nici un raspuns. Oare am gresit undeva?:((
Ultima modificare: Marți, 6 Septembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 05:28, 6 Septembrie 2011
Interventie moderator:

Buna dimineata!
V-am raspuns in acel topic. Consultantii din forum raspund in masura timpului liber pe care il au la dispozitie. Dvs. nu ati gresit cu nimic. :) V-am editat mesajul anterior si am rugamintea sa nu mai deschideti topicuri ca acesta, in care faceti apel sa vi se raspunda.
Va multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune TANASENASTASA TANASENASTASA unde ma pot adresa pt a scoate un titlu de proprietate sau macar o copie dupa un teren pe care l-au cumparat bunicii mei in anul 1951?la primarie sau directia ... (vezi toată discuția)
Curatare utilaj cu gheata carbonica 1Octavian 1Octavian Buna dimineata! Va rugam sa ne comunicati daca putem folosi lacatusul mecanic pentru activitatea de sablare a utilajelor cu gheata carbonica sau ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva pentru achizitii intracomunitare katydobre katydobre Daca o firma din Ungaria refuza sa faca factura fara TVA pentru o firma din Romania, cum recuperam TVA-ul? Se cumpara materii prime pentru productie. Sau cum ... (vezi toată discuția)