avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale decizie asociat unic prin procura
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

decizie asociat unic prin procura

buna ziua
va rog mult cu un sfat
S-a infiintat luna acesta un SRL cu asociat unic .Acesta nu este in tara asa ca a imputernicit pe cineva sa semneze actul constitutiv.
Acum vrea sa infiinteze un punct de lucru dar procura in original a ramas la ONRC.
Intrebarea mea este daca poate sa faca decizia asociatului unic fara procura adica sa o faca in alta tara si sa o trimita prin posta sau poate sa puna la dosarul de infiintare punct de lucru copia procurii ca decat atat are.
va multumesc mult pt. raspuns
Se poate, dar trebuie tradusa in romana!
Eu sunt in aceeasi situatie. Am avut nevoie de 2 procuri. Una penrtu infiintare si una pentru desfasurarea activitatii. Procurile pot fi facute in tara administratorului la notar (cu apostila) si apoi traduse autorizat in Romania. Sunt perfect valabile. Sau poate da deciziii scise in limba lui , problema este ca are costuri mai mari, avand in vedere ca toate urmeaza sa fie traduse autorizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituire societate cu asociat unic cetatean strain Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna dimineata! Revin si eu cu o intrebare; speta sta in felul urmator: o societate comerciala cu asociat unic cetatean strain e in curs de infiintare. ... (vezi toată discuția)
Acte infiintare srl - asociat unic o persoana juridica straina bamac bamac Ce acte trebuie pentru infiintarea unui SRL care va avea asociat unic o persoana juridica straina? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Acte consituire societate comerciale - semnate de administrator? Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna dimineata! Am si eu o intrebare fulger...la constituirea unei societati comerciale, unicul asociat fiind cetatean strain si plecat din tara, exista ... (vezi toată discuția)