avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inchisoare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inchisoare

BUNA DIMINEATA!AM SI EU O INTREBARE:AM O SORA CARE FACE INCHISOARE PENTRU DELAPIDARE,A PRIMIT 11 LUNI.ESTE DIN MAI IN INCHISOARE.AM AUZIT NISTE ZVONURI CA NU AR EFECTUA TOATE CELE 11 LUNI SI AR PUTEA SA IASA MAI DEVREME.MA PUTETI LAMURI SI PE MINE CAND AR PUTEA SA IASA SI DACA SUNT ADEVARATE ACELE ZVONURI.SI MAI AM O INTREBARE:S-A PUBLICAT CUMVA-UNDEVA NOUL COD PENAL DIN 2011? VA MULTUMESC FRUMOS
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 09:14, 6 Septembrie 2011
Buna dimineata!

Nu are legatura Noul Cod Penal cu pedeapsa pe care o are de executat sora Dvs.
Sora poate beneficia de eliberarea conditionata. Anul penal este de 8 luni pentru un an calendaristic, dar eliberarea conditionata este aprobata de comisie la nivelul penitenciarului si apoi de catre instanta.
si ce ar trebui facut?ea normal cand ar trebui sa iasa de acolo?
Dvs. nu faceti nimic. Daca comisia aproba eliberarea conditionata va executa din cele 11 luni, 7 luni si 10 zile cu aproximatie. Daca nu se aproba eliberarea conditionata va executa 11 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchisoare ralukuutza ralukuutza BUNA DIMINEATA! AM SI EU INTREBARE SI VA ROG MULT SA MA AJUTATI: CUMNATA MEA FACE INCHISOARE PENTRU DELAPIDARE SI UZ DE FALS,IN MOMENTUL CAND S-A DAT SENTINTA ... (vezi toată discuția)
Legea favorabila ContSters294253 ContSters294253 Buna ziua.Sotul meu este inchis din 06.12.2012, fiind condamnat la 2 ani si 8 luni, pentru conducere cu permis anulat.Nu are rapoarte negative,...a fost la ... (vezi toată discuția)
Condamnat definitiv, se sustrage executarii ... victorp victorp Cu condamnat pt infractiuni economice se sustrage de la executarea pedepsei de citeva luni ..... Ce consecinte il asteapta ?? Poate beneficia de o ... (vezi toată discuția)