avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condamnat definitiv, se sustrage executarii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Condamnat definitiv, se sustrage executarii ...

Cu condamnat pt infractiuni economice se sustrage de la executarea pedepsei de citeva luni ..... Ce consecinte il asteapta ?? Poate beneficia de o "relaxare" a pedepsei in cazul unei posibile amnisti ...sau de posibile prevederi a noului cod penal ce va intra in vigoare in 2014 ???? :((X-(
Cel mai recent răspuns: victorp , utilizator 17:35, 22 Septembrie 2013
nu prea... cel mai bine este sa nu se mai sustraga... si sa accepte situatia asa cum este.
Da, si eu vad lucrurile la fel.
Daca se sustrage si il va prinde exista riscul sa nu mai iasa pe liberare conditionata si sa execute intreaga pedeapsa.
Da, de regula asa se intampla, va executa intreaga pedeapsa, nu va beneficia de liberare conditionata, nu aplecati urechea la tot ce auziti, zvonurile sunt lansate de cei din penitenciare care se plictisesc si scornesc tot felul de povesti.
Multumesc , acest zvon erea trimis de care caondamnat ...ca o amenintare ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculare pedeapsa cretzoolicy cretzoolicy Buna ziua, am un prieten recidivist care a primit o condamnare de 3 ani la care s-a adaugat o coada de alti 3 ani. Cum se calculeaza aceasta pedeapsa, se pun ... (vezi toată discuția)
Inchisoare ralukuutza ralukuutza BUNA DIMINEATA!AM SI EU O INTREBARE:AM O SORA CARE FACE INCHISOARE PENTRU DELAPIDARE,A PRIMIT 11 LUNI.ESTE DIN MAI IN INCHISOARE.AM AUZIT NISTE ZVONURI CA NU ... (vezi toată discuția)
Gratiere mariana pop mariana pop as dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu o informatie legat de gratieri . In ce conditii se aplica gratierea daca se fac gratieri anul acesta la ... (vezi toată discuția)