avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

am inca o intrebare....aparent aveam nevoie de o imputernicire de la fratele meu ca sa pot face succesiunea unui pamant fara ca el sa fie acolo....el zice ca a fost la ambasada si cei de acolo i-au spus ca nu se mai elibereaza ca nu stiu ce lege noua a aparut....si eu trebuie sa pregatesc actele si el va fi chemat sa semneze....este adevarat?....sau e vorba de actiune de partaj succesoral
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:34, 30 August 2008
Cei de la ambasada aveau obligatia sa-i de-a fratelui acele informatii corecte, care ii trebuiau in tara! Asa inteleg functinarii din ambasadele romane ,deschise in toata lumea, sa reprezinte interesele romanilor aflati in strainanatate. Oricum, informatiile pe care le-ati postat, in legatura cu problema dvs., sunt insuficiente!Exact, ce doriti sa stiti?
Cel mai bine ar fi sa se ocupe un avocat de aceasta problema daca e vorba de un partaj succesoral.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune johnwittig2002 johnwittig2002 buna...am si eu o intrebare....suntem 3 frati si avem un pamant de la mama....ea a decedat in 1991...pamantul e pe numele ei...vreau sa fac succesiunea dar ... (vezi toată discuția)
Dosar penal al fratelui meu care nu este in tara, nu mi se da voie sa aflu despre ce este vorba! danutt_ddl danutt_ddl Acum o saptamana mi-a venit o citatie aacsa, pentru fratele meu, care nu este in tara. Pe citatie scrie dosar penal inceput din anul 2008 despre care nimeni ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral, iesire din indiviziune teribilutza teribilutza Problema mea se refera la o succesiune intre frati, 3, iar masa succesorala este alcatuita dintr-un apartament in Timisoara si terenuri intr-o zona de munte in ... (vezi toată discuția)