avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum se face plata salarilor comitetului?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum se face plata salarilor comitetului?

Nu stiu cum sunt platiti alti membri al comitetului de bloc,dar la mine in bloc aceasta se face pe numarul de persoane.Aceasta practica nu mi se pare legala.Va rog sa ma lamuriti.
Cel mai recent răspuns: BLUE1963 , utilizator 14:18, 2 Septembrie 2008
Personalul administrativ se plateste pe cota-parte. Ingrijitorii (femeia de serviciu) pe nr. de persoane.
Multumesc pt. raspuns.Unde pot gasi aceasta reglementare?.Ce lege este nr. etc
Legea 230 / 2007......."Constitutia blocurilor" :)
Conform reglementarilor din Legea 230/2007 si H.G.1588/2007 salariile si cheltuIelile privind curatenia se platesc pe cota parte indiviza. Aviz aici si INNAP Iasi care inca mai calculeaza salariile ingrijitorului de cladiri tot pe nr.de persoane. Nu este legal !!! Vezi art.44,alin 1 din H.G.1588/2007 (Normele Metodologice de aplicare a Legii 230/2007 )
Presedintele ,membrii Comitetului Executiv,pot fi remunerati pe baza unui contract de mandat ,in baza unei hotariri a Adunarii Generale a Asociatiei de Proprietari ,cu plata taxelor aferente .(vezi art.32,alin.1 din Legea 230/2007 )
Ultima modificare: Marți, 2 Septembrie 2008
BLUE1963, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatii proprietari dodo70 dodo70 Buna seara! Fac parte dintr-o asociatie cu un nr.de 13 scari 206 apartamente.La parterul blocurilor sunt spatii comerciale ale Consum Coop,si cateva ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari - care sunt beneficiile unui sef de scara? denegoescu denegoescu Buna ziua. As dori sa stiu cu exactitate care sunt beneficiile unui sef de scara? Ce scutiri are acesta la plata intretinerii, cate persoane din familia ... (vezi toată discuția)
Din ce bani cumpar un pres la bloc? Dana Marin Dana Marin Vrem sa cumparam pentru bloc doua presuri, niste borcane de flori, un avizier. Am strans un fond de rulment. NU stiu la ce se foloseste acel fond de ... (vezi toată discuția)