avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MOSTENIRI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MOSTENIRI

ATUNCI CIND SE FACE O IMPARTIRE A UNEI MOSTENIRI, IN SPETA O CASA, CARE ESTE LOGICA DUPA CARE SE FACE ATRIBUIREA SPATIILOR? SI... INCA CEVA, DACA UNUL DINTRE COPROPRIETARI LOCUIESTE IN CASA IN DISCUITIE, ARE DREPTUL SA ISI ALEAGA CE CAMERE DORESTE, SAU TREBUIE SAU NU?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 22:52, 6 Septembrie 2011
bine ar fi sa se imparta civilizat,in pace ,dar....
nimeni nu e mai presus de altul
la notar se imparte pe cote,apoi in instanta se iese din indiviziune
Rar se intampla sa se faca separatia incaperilor unei case. La notariat se stabileste cota parte iar ulterior se face in instanta iesirea din indiviziune si unul dintre mostenitori primeste toata casa cu obligatia platii unei sulte catre ceilalti mostenitori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - succesiune dupa bunica, mama predecedata ContSters293677 ContSters293677 in anul 1981(paroximativ)bunica mea a amurit iar eu si sora mea am semnat pt intrarea in succesiune pt casa dansei,eu si sora mea mostenind partea mamei ... (vezi toată discuția)
Bună seara. am certificat de moștenitor eu și mătușa mea. ... Julia 555 Julia 555 Bună seara. Am certificat de moștenitor eu și mătușa mea. Ce trebuie sa fac dacă nu ne înțelegem ce vrem sa facem cu casa? Eu vreau sa o vând și ea ... (vezi toată discuția)
Evaluare apartament succesiune casandra74 casandra74 Buna ziua, cum se evalueaza un apartament care intra in masa succesorala? Cum pot fi despagubiti parintii si fratele atunci cand in masa succesorala ... (vezi toată discuția)