Gabrielle Monique a scris:
La noi in forum de ce v-ati permis totusi sa faceti o asemenea afirmatie? Dvs. vi se pare in regula? Se pare ca totusi aveti dubii.
Site-ul respectiv mi-a dat o teapa de toata frumusetea,... dupa care mai au tupeul sa ma invite sa pariez in continuare la ei. D-vroastra vi se pare normal ce au facut ei? Logic ca nu ii voi da in judecata,.... nu merita suma (exact pe asta mizeaza si ei). Pe forum nu am facut afirmatia (nu am nimic cu nimeni de pe forum, din potriva sunt recunoscator celor care mi-au dat sfaturi si celor care imi vor da in continuare), doar am scris ce as vrea sa ii trimit ca reply pe mail cucoanei (moderatoarei) de pe site-ul respectiv. Pe scurt mailul ei suna ceva de genul "Balanta (banii) d-voastra a fost retrasa din contul d-vostru, va anuntam ca nu veti mai primi bonusuri sau alte facilitati (de parca imi pasa), dar puteti continua sa pariati in continuare pe site-ul nostru (adica ne-ar face deosebita placere sa va mai furam niste bani cu proxima ocazie)". Le-as da macar un reply la fel de "politicos".