Sotul meu aveau un credit la o banca. A murit. Polita nu acopera cauza si banca m-a anuntat ca trebuie sa platesc rata in continuare. Daca nu platesc se intampla ceva?
deci dupa cum v-am spus mostenirea implica active si pasive, dvs veti mosteni bunurile sotului dar si datoriile, dar mostenirea poate fi acceptata sub beneficiu de inventar, caz in care patrimoniul dvs nu se va confunda cu ceea ce mosteniti, deci creditorul nu se va putea indrepta impotriva patrimoniului dvs personal, iar executarea se va indrepta strict impotriva activelor mostenite de la defunctul debitor; daca nu mosteniti nimic decat active puteti da declaratie de renuntare la mostenire
Executare silita
ovidana
Sotul meu ( decedat intre timp) a luat credite de la anumite banci, in perioada in care eram casatoriti, pe care le-a garantat cu bunurile imobiliare proprii. ... (vezi toată discuția)
Overdraft
nicacarmen
Sotul meu avut un card overdraft.A decedat in luna noiembrie.Nu a avut a asigurare,era un card de salarii. M -a sunat de la banca sa platesc.Nu am facut ... (vezi toată discuția)