avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate amprentarea persoanelor este legala?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

amprentarea persoanelor este legala?

Am voie sa amprentez persoanele care intra intr-un spatiu locativ pentru a-si desfasura activitatea? Am voie sa le oblig printr-o procedura interna in cazul in care nu isi dau acordul?

Stiam ca numai organele de ancheta au voie sa amprenteze persoanele... stiti cumva legea numarul si articolul care reglementeaza acest lucru si spune ca este sau nu interzis ?
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 14:01, 7 Septembrie 2011
Nu aveti acest drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde trebuie pastrate actele contabile ale societatii ocristina ocristina am urmatoarea speta: sediul social declarat fara activitate acasa la patron , puct de lucru cu activitate(inclusiv birouri) declarat si inregistrat legal ... (vezi toată discuția)
Cum sa ma apar la un contol fiscal? dinumarcel dinumarcel Am un PFA si foarte recent.am primit instiintare de la ANAF pentru inceperea unui control fiscal. M-am prezentat prompt la ANAF la data din instiintare si desi ... (vezi toată discuția)
Adunarea generala eugarizan eugarizan In noua lege a asociatiilor de proprietari 196/2018 se precizeaza intr un articol 49 ( 5 ) ca , hotararile se consemneaza numai in timpul sedintei in registru ... (vezi toată discuția)