avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale la un SA...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

la un SA...

Directorul general are competenta de a emite decizii sau doar Cons de Adm. poate face acest lucru?In ctr de munca Dir Gen este cel care le semneaza.Treb trecut acest Dir Gen ca pers imput la Reg Com?
Cel mai recent răspuns: snake65 , utilizator 11:02, 7 Septembrie 2011
Consiliul de administratie emite decizii, insa poate delega conducerea societatii unuia sau mai multor directori (art 143; 143 (1); 143 (2) din legea 31/1990. Vedeti ce este stipulat in actul constitutiv.
deci treb sa fac o decizie a consiliului dc dorim sa insarcinam o pers cu alte atrib
Atributia de reprezentare este prevazuta in actul constitutiv.

In cazul dvs., DA trebuie o decizie a CA .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare atributii administrator brendissima brendissima Intr-o societate cu 2 asociati persoane juridice, in care administrator este o pers fizica, se pot delega atributiile adm catre directori si cum? Tb facuta AGA ... (vezi toată discuția)
Administratori executivi la societã?ile administrate in sistem unitar IULIA,S IULIA,S Bună ziua. la societatea la care lucrez,( societate comercială cu capital integral de stat, administrate în sistem unitar) recent a fost facuta ... (vezi toată discuția)
Presedinte ca ContSters57265 ContSters57265 In cadrul unei societati pe actiuni , presedintele Consiliului de administratie poate fi concomitent si director economic ? (vezi toată discuția)