Buna ziua. Vin cu o intrebare, sper sa nu repet ceva ce exista deja pe forum, desi....probabil ca tocmai asta fac:). Mizez pe rabdarea voastra de a-mi raspunde, pentru ca momentan chiar nu pot citit toate topicurile.
In cazul unei firme - srl - in care exista un asociat unic si administratorul doreste sa devina el asociat unic (desigur ca asa au convenit ei doi ) este suficient un contract de cesiune prin care asociatul unic initial ii transfera administratorului toate partile sociale cu toate drepturile si obligatiile, acesta din urma devenind asociat unic cu calitatea de administrator?. Stiu ca mai e nevoie de acea declaratie de ADMINISTRATOR SI ASOCIAT UNIC, si desigur de DECIZIE, prin care asociatul unic initial iese din societate. Ma gandesc ca ar trebui sa fie ok asa, la fel ca si in cazul in care sunt 2 asociati si unul cedeaza tot, iesind din societate, unde evident e nevoie de aceasta cesiune, hot AGA si declaratia celui care ramane.
In situatia de fata administratorul nu este asociat, si vrea sa devina singurul asociat. Ar mai fi ceva in plus de intocmit?
Va multumesc!
Multumesc pentru raspuns. Deci este ok cum am scris mai sus sa inteleg:
- DECIZIE,
- STATUL actualizat,
- CONTRACT CESIUNE,
- DECLARATIE de asociat unic cu functia de administrator, care declara ca nu are datorii, etc.
Pe langa acestea, trebuie sa mai atasati la dosar contorul de cuvinte pentru decizie, intrucat aceasta din urma va fi publicata in Monitorul Oficial, iar taxa de publicare se plateste in functie de nr. de caractere.
Da, desigur si anexa cu word count.....stiu...Va multumesc dna/dra Denisa S pentru rabdarea de a citi si de a-mi verifica si mie continutul a ceea ce am postat.
Hotarare aga
alexandraali1205
Doresc sa adaug activitati secundare unei societati comerciale si mi s-a spus ca este nevoie de o hotarare care sa aiba si contor de caractere,unde gasesc acea ... (vezi toată discuția)