avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Hotarare AGA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Hotarare AGA

Doresc sa adaug activitati secundare unei societati comerciale si mi s-a spus ca este nevoie de o hotarare care sa aiba si contor de caractere,unde gasesc acea hotarare si de ce este necesara?
Cel mai recent răspuns: alexandraali1205 , utilizator 14:40, 3 Martie 2016
Redactati o hotarare AGA si printati-o impreuna cu word count-ul din MS Word.
Hotararea AGA trebuie sa cuprinda deciziile pe care vreti sa le luati - respectiv adaugarea codurilor CAEN.
dar de ce trebuie sa fac o asemenea hotarare deoarece firma este doar a mea,sunt administrator unic,in hotarare se convoaca adunarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare cod caen fanatik fanatik Buna ziua, Pentru adaugarea unui cod caen in certificatul constatator de ce acte am nevoie? Care este costul pentru acesata operatiune? Mentionez, se va ... (vezi toată discuția)
Contorul cuvintelor ContSters236592 ContSters236592 cum imi contorizez cuvintele din word pt. declaratia aga (vezi toată discuția)
Hotarare aga a srl privind dizolvarea si lichidarea concomitenta corijur corijur Buna ziua tuturor ! ...Ma tot dau cu capul de pereti de o buna bucata de timp#-o pt. ca trebuie sa scriu o hotarare a unei AGA (2 asociati) pentru un SRL care ... (vezi toată discuția)