avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contorul cuvintelor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contorul cuvintelor

cum imi contorizez cuvintele din word pt. declaratia aga
cautati pe net sunt suficiente linkuri f explicite
Vedeti in linia de jos a paginii word, ar trebui sa scrie numarul de cuvinte si de caractere precum si limba in care e setat.
Selectati textul, clik pe butonul "Review", apoi pe "Word Count", va va apare contorul, apasati concomitent butoanele din tastatura Alt si Ctrl apoi Print Screen , inchideti contoarul si dati lipire acestuia la sfarsitul documentului. Sper ca m-am facut inteleasa!:D
Unde pot gasi butoanele "Review", apoi pe "Word Count", ?
Multumesc.
Herra_ a scris:

Unde pot gasi butoanele "Review", apoi pe "Word Count", ?
Multumesc.

In foaia Word in care ati redactat hotararea AGA, pe bara de instrumente (sus de tot, poate chiar prima linie), aveti Tools, click pe el, aveti Word Count, click pe el si va apare contorul de cuvinte. Sa aveti selectat tot textul inainte de a apasa Tools.

Alte discuții în legătură

Print screen la contorul de cuvinte alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, va rog ajutati-ma si pe mine. Cum fac print screen la contorul de cuvinte? Unde anume este tasta print screen? Va multumesc. Nu stiu daca am ... (vezi toată discuția)
Contor cuvinte orc pt mof tudorvioreljr tudorvioreljr Am observat pe pagina ONRC ca mai nou publicarea actelor in Monitorul Oficial nu se mai face in raport cu numarul de randuri, ci in raport cu numarul de ... (vezi toată discuția)
Hotarare de suspendare cu contor de cuvinte NICOLETADUN NICOLETADUN deci am fost sa continuam suspendarea activitatii si ni s-a explicat sa facem hotararea cu contor de cuvinte dar nu reusim:(am selectat textul,am dat la tools ... (vezi toată discuția)