avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale hotarare de suspendare cu contor de cuvinte
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

hotarare de suspendare cu contor de cuvinte

deci am fost sa continuam suspendarea activitatii si ni s-a explicat sa facem hotararea cu contor de cuvinte dar nu reusim:(am selectat textul,am dat la tools word count pe urma alt+print screen , am inchis word count si pe urma fisier nouam dat control+v dar se pare ca nu reusesc#-o.....daca cineva imi poate explica iar....asa pas cu pas si cum arata rezultatul final pe care trebuie sa-l listez.Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: NICOLETADUN , utilizator 00:07, 21 Aprilie 2010
1. Deschideti programul de editare Word. Dupa ce editati textul, il selectati si cautati in bara de meniu: tools - word count sau istrumente-contor cuvinte.

2. Click si apare contorul de cuvinte pe pagina.

3. Faci Print Screen la contor dupa care il iei cu copy/paste si il transferi pe pagina document din word.

4. Salvezi document si printezi.
multumesc am reusit!!!:D,dar cred ca faptul ca am meniul la calc. in spaniola nu e bine nu?Ar trebui sa-l fac macar in engleza probabil ca sa inteleaga cei de la registrul comertului?
Categoric :)
Multumesc mult:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contorul cuvintelor ContSters236592 ContSters236592 cum imi contorizez cuvintele din word pt. declaratia aga (vezi toată discuția)
Print screen la contorul de cuvinte alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, va rog ajutati-ma si pe mine. Cum fac print screen la contorul de cuvinte? Unde anume este tasta print screen? Va multumesc. Nu stiu daca am ... (vezi toată discuția)
Contor cuvinte nicoletastoian11 nicoletastoian11 Buna ziua... Imi spune si mie cineva cum se copiaza contorul de cuvinte pe anexa? Am incercat cu Alt+Prt Sc si Ctr V, dar nu functioneaza.. Am un ... (vezi toată discuția)