avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contor cuvinte
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contor cuvinte

Buna ziua...

Imi spune si mie cineva cum se copiaza contorul de cuvinte pe anexa?

Am incercat cu Alt+Prt Sc si Ctr V, dar nu functioneaza..

Am un windows 2003 XP.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: nicoletastoian11 , utilizator 10:43, 15 August 2009
Este o aberatie ceruta de unii reprezentanti (nu de toti) de la R.C.
Din moment ce dai declaratie pe proprie raspundere cu nr. de cuvinte si spatii, nu vad rostul atasarii copiei contorului de cuvinte pe care nici eu nu am reusit s-o printez.
Nu e greu (dar nici usor). Apesi Print Screen, dupa care deschizi Paint (Start-Programs-Accessories-Paint) si abia aici apesi Ctrl+V. Tai imaginea sa contina numai partea care te intereseaza (selectezi dreptunghiul din bara din stanga si apoi tragi dintr-un colt in altul al imaginii tinta, pe diagonala) si apoi salvezi. In contorul de cuvinte te duci unde vrei sa introduci imaginea si dai Insert Picture - From File si ii dai calea potrivita. Succes!
Ultima modificare: Miercuri, 12 August 2009
ContSters20980, utilizator
Mai e o varianta pt. a copia Word count in document word:
Pe pagina cu Word count - Ctrl+Alt+Print screen (la laptop e Fn+Alt+Print screen)
In doc. word - Ctrl+V
o metoda mai rudimentara B-) ar fi sa deschideti word count pe pag. word si sa selectati tot sa deschideti mai apoi un "document paint" si ii dati paste si taiati doar contorul si il selectati , deschideti un alt word gol si ii dati paste, o sa apra pe pag. word ca o poza pe care o mutati unde vreti:D
Lory 10, multumesc mult...

Raspunsul tau mi-a fost de mare folos...

Merci frumoa si toate cele bune,
Nicoleta Stoian

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Print screen la contorul de cuvinte alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, va rog ajutati-ma si pe mine. Cum fac print screen la contorul de cuvinte? Unde anume este tasta print screen? Va multumesc. Nu stiu daca am ... (vezi toată discuția)
Hotarare de suspendare cu contor de cuvinte NICOLETADUN NICOLETADUN deci am fost sa continuam suspendarea activitatii si ni s-a explicat sa facem hotararea cu contor de cuvinte dar nu reusim:(am selectat textul,am dat la tools ... (vezi toată discuția)
Contorul cuvintelor ContSters236592 ContSters236592 cum imi contorizez cuvintele din word pt. declaratia aga (vezi toată discuția)