avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale acte necesare cesiune parti sociale firma cu datorii ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acte necesare cesiune parti sociale firma cu datorii la stat

Buna ziua! Va rog sa-mi spune-ti ce acte sunt necesare la ORC pentru cesiune parti sociale la o firma cu datorii la bugetul statului.Am inteles ca am nevoie de un contract de cesiune care sa aiba un contor de cuvinte.Cum se obtine contorul de cuvinte pentru un text in windows xp ? Va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: eandrei , utilizator 08:54, 19 Ianuarie 2012
Contorul se obtine din editorul de text in meniul File-Propeties-Statistics

Av. Adrian Posdarie
Buna ziua!
Pt cesiune parti sociale aveti nevoie de contract cesiune, hotarare(Decizie-pt un singur asocia),act constitutiv actualizat,declaratie noi asociati si administratori (daca se schimba).Contorul de cuvinte il faceti la hortarare:Tools-word count
Buna ziua,

in cazul in care doresc sa dau in cesiune parti sociale la o firma cu 2 asociati 50-50% cu datorii la bugetul de stat , va rog sa imi spuneti ce acte as avea nevoie , si care ar fi procedura,

Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contor cuvinte nicoletastoian11 nicoletastoian11 Buna ziua... Imi spune si mie cineva cum se copiaza contorul de cuvinte pe anexa? Am incercat cu Alt+Prt Sc si Ctr V, dar nu functioneaza.. Am un ... (vezi toată discuția)
Administrator ce vrea sa devina asociat DAIANA_ DAIANA_ Buna ziua. Vin cu o intrebare, sper sa nu repet ceva ce exista deja pe forum, desi....probabil ca tocmai asta fac:). Mizez pe rabdarea voastra de a-mi ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru ContSters78427 ContSters78427 Buna ziua. Am si eu o intrebare referitor la ce acte este nevoie pentru deschiderea unui punct de lucru? O societate cu sediul social in Tg. Mures, doreste sa ... (vezi toată discuția)