avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... E pacat sa se casatoreasca 2 suori cu 2 frati??
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

E pacat sa se casatoreasca 2 suori cu 2 frati??

Buna,as avea si eu o intrebare...nu de mult timp m-am cuplat cu fratele cumnatului meu adica cumnatul surorei mele as vrea sa stiu daca pacatuiesc??si daca am putea avea o viata linistita impreuna...va rog am nevoie de un raspuns clar .Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters54829 , utilizator 00:16, 4 Septembrie 2008
Atunci daca nu este nicio problema de ce sa-i mai trimitem la un preot ;) ... problema cu cununatul, spus batrani, este in sensul sora pe sora sa nu se cunune sau frate pe frate sa nu se cunune ;)
Offjuridic: Primele 2 erau puse din motive pecuniare. Pe atunci parintii dadeau banii de nunta.
Acum luati in calcul si ca nu toata lumea este de aceeasi religie. :D
Stiu ca la catolici nu e nici o problema, insa la crestinii ortodoi ar fi considerat un pacat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cult biserica (taxe, salarii clerici) adibocu adibocu e taxa legala plata cultului la biserica sau nu? sunt obligat sa platesc cultul la biserica? sau e doar o \"plata benevola\"? exista legi care ma obliga la ... (vezi toată discuția)
consiliul parohial mi-a solicitat o taxa de contribuție cu trei ani in urmă pentru a oficia căsătoria ... Danut 08 Danut 08 Buna ziua Mă numesc Dan și locuiesc în Finteușu Mic. Sînt căsătorit în 21 octombrie 2018 și am următoarea problemă: Consiliul parohial mi-a ... (vezi toată discuția)
Care sunt drepturile in casatorie? cucugeorge cucugeorge Buna ziua. Sunt un fiu de un tata care sa recasatorit la 60 de ani,dar doar prin biserica,nu si la primarie. Tata e despartit legal de mama,si deja au facut ... (vezi toată discuția)